Sponsors en donateurs

 

Ondersteuning Cantorij Monnickendam
De Cantorij Monnickendam kan niet zonder sponsors en donateurs. Wij willen graag doorgaan met onze concerten, maar de kosten lopen op en de subsidiemogelijkheden verminderen. Als u de Cantorij een warm hart toedraagt, wordt dan donateur of sponsor. Voor een klein of groter bedrag kunt u ons financieel steunen. Op die manier maakt u het bijvoorbeeld mogelijk om professionele solisten en orkesten voor onze concerten te engageren.

Donateurs
Als donateur ontvangt u korting op toegangskaarten voor onze concerten. Wilt u graag samen met anderen komen luisteren, dan kunt u meerdere kaarten met korting bestellen. 
Donateurs kunnen zich opgeven via het Aanmeldformulier Donateurs. De minimumbijdrage is €25 per jaar. Voor donaties boven de 100 gelden afwijkende afspraken, te bepalen door het bestuur.  

Sponsors
Potentiële sponsors kunnen contact opnemen met Nel Weel - Voorzitter Bestuur
T 06 220 13 195 voorzitter@cantorijmonnickendam.nl
In een persoonlijk gesprek bespreekt zij desgewenst met u de mogelijkheden voor een tegenprestatie, zoals opname van uw bedrijfslogo in onze programmaboekjes en op onze flyers, en gratis toegangskaarten voor concerten e.d. 

De concerten van de Cantorij Monnickendam worden op dit moment mede mogelijk gemaakt door: 

 

 

 

Logo.