Meezingen - nieuwe leden en projectleden zijn van harte welkom

Houdt u van zingen en spreekt de muziek die de Cantorij Monnickendam uitvoert u aan? Dan bent u van harte welkom als lid of als projectlid. De eerste maand mag u gratis meezingen.
Een stemtest bij de dirigent maakt deel uit van de toelatingsprocedure. De Cantorij hanteert in principe een leeftijdsgrens van zeventig jaar voor nieuwe vaste leden, en vijfenzestig jaar voor projectleden. Op al deze regels kan door het bestuur na overleg met de dirigent een uitzondering worden gemaakt. Hoge sopranen, jonge alten en zingende heren zijn zeker welkom! Weet u niet welke stemsoort u heeft ? Geen probleem, de dirigent zoekt het met u uit!


Inmiddels zijn de repetities gestart voor de uitvoering van Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms op zaterdagmiddag 23 november 2019 in de Grote Kerk van Monnickendam.
U kunt zich als vast koorlid of als projectlid voor het meezingen met Ein Deutsches Requiem van Joh. Brahms aanmelden met het Aanmeldformulier.
De repetities zijn op de woensdagavonden van 19:45 - 22:00 uur in Gebouw Samuël, Kerkstraat 34 te Monnickendam.

 

 

Contributie
- De contributie voor het vaste lidmaatschap bedraagt €52,50 per kwartaal of €210,00 per jaar. Scholieren en studenten betalen 50% van de contributie.
- De contributie voor het projectlidmaatschap Najaarsconcert met
Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms bedraagt 145,00. Scholieren, studenten en deelnemers aan de 'Workshop koorzingen 2019' betalen 50% van de contributie.
- De contributie voor het projectlidmaatschap Voorjaarsconcert bedraagt €70,00

De contributie kan overgemaakt worden op de volgende bankrekening: NL52 RABO 0342859587 t.n.v. Cantorij Monnickendam, onder vermelding van Contributie voor [de periode] of onder vermelding van Projectbijdrage Najaarsconcert of Projectbijdrage Voorjaarsconcert. 

Aanvullende informatie
Voor aanvullende informatie over lid worden, de jaarlijkse workshops koorzingen  of over meezingen als projectlid, kunt u contact opnemen met de volgende bestuursleden van de Cantorij Monnickendam:

Nel Weel - Voorzitter 
T 06 220 13 195
voorzitter@cantorijmonnickendam.nl

of
Annelies Fortuin-Stam - Secretaris
T 0299-655154
E
 secretaris@cantorijmonnickendam.nl

Voor meer informatie kunt u ook nog de andere pagina's van deze website bezoeken of onze Facebookpagina als u een Facebook account heeft.