Meezingen - nieuw leden en projectleden zijn van harte welkom

Houdt u van zingen en spreekt de muziek die de Cantorij Monnickendam uitvoert u aan? Dan bent u van harte welkom als lid of als projectlid. De eerste maand mag u gratis meezingen.
Een stemtest bij de dirigent maakt deel uit van de toelatingsprocedure. De Cantorij hanteert in principe een leeftijdsgrens van zeventig jaar voor nieuwe vaste leden, en vijfenzestig jaar voor projectleden. Op al deze regels kan door het bestuur na overleg met de dirigent een uitzondering worden gemaakt. Hoge sopranen, jonge alten en zingende heren zijn zeker welkom! Weet u niet welke stemsoort u heeft ? Geen probleem, de dirigent zoekt het met u uit!
Op dit moment repeteren we voor de uitvoering van het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach op 23 december a.s. en deels ook voor het bijzondere passieconcert met de koorwerken uit de Mattheus Passion van J.S. Bach op 31 maart 2019.

De repetities zijn op de woensdagavonden van 19:45 - 22:00 uur in Gebouw Samuël, Kerkstraat 34 te Monnickendam.  U kunt zich als vast koorlid of als projectlid aanmelden met het Aanmeldformulier.

 

 

Contributie
- De contributie voor het vaste lidmaatschap bedraagt €52,50 per kwartaal of €210,00 per jaar. Scholieren en studenten betalen 50% van de contributie.
- De contributie voor het projectlidmaatschap Najaarsconcert bedraagt
145,00. Scholieren en studenten betalen 50% van de contributie.
- De contributie voor het projectlidmaatschap Voorjaarsconcert bedraagt €70,00. Deelnemers aan de 'Workshop koorzingen' en scholieren en studenten betalen 50% van de contributie.

De contributie kan overgemaakt worden op de volgende bankrekening: NL52 RABO 0342859587 t.n.v. Cantorij Monnickendam, onder vermelding van Contributie voor [de periode] of onder vermelding van Projectbijdrage Najaarsconcert of Projectbijdrage Voorjaarsconcert. 

Workshop Koorzingen 2019
Begin 2019 start een tiendelige “workshop koorzingen” voor aankomende zangers.
De workshop is gratis en wordt gehouden op woensdagavonden van 19:00 - 20:00 uur in Gebouw Samuël, Kerkstraat 34 te Monnickendam. Je bent van harte welkom!Voor 5 januari a.s. graag aanmelden bij Nel Weel - Telefoon 06 220 13 195.
Lees meer

Aanvullende informatie
Voor aanvullende informatie over lid worden, de workshop koorzingen  of over meezingen als projectlid, kunt u contact opnemen met de volgende bestuursleden van de Cantorij Monnickendam:

Nel Weel - Voorzitter 
T 06 220 13 195
voorzitter@cantorijmonnickendam.nl

of
Annelies Fortuin-Stam - Secretaris
T 0299-655154
E
 secretaris@cantorijmonnickendam.nl

Voor meer informatie kunt u ook nog de andere pagina's van deze website bezoeken of onze Facebookpagina als u een Facebook account heeft.