De Korendag Monnickendam op zaterdag 25 mei 2019 belooft weer een geweldig feest te worden

 

De inschrijving voor de Korendag Monnickendam 2019 is gesloten. De belangstelling was weer zoals  de afgelopen paar jaar. Vooral weer veel koren die we de afgelopen jaren ook hebben gezien. Op de Korendag zullen maar liefst 70 koren optreden op zes verschillende locaties in het mooie stadje Monnickendam. Koren uit verschillende delen van Nederland zullen zich weer van hun beste kant laten zien. Elk koor krijgt 25 minuten om zich te presenteren met hun eigen repertoire, van klassiek tot shanty, van religieus tot pop. Het aanbod is weer zeer divers.

Gelukkig was het de afgelopen jaren steeds mooi weer tijdens de Korendag en dan is het een drukte van belang in de binnenstad van Monnickendam en hangt er een zeer gezellige sfeer. Om die reden zijn er vele koren die al jaren deelnemen aan onze Korendag. Zij maken er dan meteen een gezellig dagje uit van.

Houdt u van koormuziek? Dan moet u zeker op 25 mei naar Monnickendam komen om mee te genieten van de Korendag in Monnickendam. Aan het einde van de dag wordt de Korendag afgesloten met samenzang in de Grote kerk van Monnickendam, waarbij we begeleid worden door de Christelijke Muziekvereniging “Juliana” uit Marken. Deelname aan zo’n groot koor is al een feest op zich!


Terugblik Korendag 2018
Van de deelnemers aan de vorige Korendag in 2018 ontvingen wij enthousiste reacties, een selectie daarvan kunt u lezen in de reviews en 'Fijn dat je er bent op Korendag' schreef het Dagblad Waterland op 4 juni 2018 - recensie pagina 1 en pagina 2.


Contact
Werkgroep Korendag Monnickendam
Karn 96 - 1141 JV Monnickendam

Email korendagmdam@gmail.com

 

Leden 'Werkgroep Korendag 2019'
Annelies Fortuin Voorzitter & promotie
Riet Kuijt Penningmeester
Frank van de Streek Secretaris & programmaboekje 
Ellianne Meijer Planning en indeling koren
Gerarda Bloem Planning en publiciteit
Marijke van de Streek Logistiek


De Korendag wordt georganiseerd onder auspiciën van de Cantorij Monnickendam