Workshop Koorzingen September 2018

Na de zomervakantie start een tiendelige “workshop koorzingen”. De workshop is gratis en vrijblijvend en is bedoeld voor jonge mensen van 16 tot ca. 45 jaar.De workshop staat onder de bezielende leiding van de dirigent van de Cantorij
Monnickendam, Marcel den Dulk. 

We vragen je om zo veel mogelijk aanwezig te zijn op deze avonden vanwege het samenhangende programma. De workshop wordt gehouden op woensdagavonden van 19 tot 20 uur in het centrum van Monnickendam. Je bent van harte welkom!

Nadere informatie en aanmelding 
Frans Ronchetti
Email: f.ronchetti[at]ziggo.nl

Telefoon: 0299-652042 of 06-11363485.

 

 

 

Terugblik jubileum uitvoering Johannes Passion - J.S. Bach

Traditiegetrouw voeren wij in de periode voor Pasen de Johannes Passion van J.S. Bach uit. Sinds de jaren zestig staat het elk jaar vast op het programma. Dit jaar vond de vijftigste uitvoering plaats op zaterdagavond 24 maart 2018 in de Grote Kerk van Monnickendam. Een bijzondere jubileum uitvoering samen met solisten en het Nationaal Symfonisch Kamerorkest, onder leiding van dirigent Marcel den Dulk.

 

Geluidsopname van het concert
Foto's: Toon Vieijra

 

 

Een warm hart voor de Cantorij Monnickendam ?

Als u de Cantorij een warm hart toedraagt, wordt dan donateur of sponsor. Voor een klein of groter bedrag kunt u ons financieel
steunen. Op die manier maakt u het bijvoorbeeld mogelijk om professionele solisten en begeleiding voor onze concerten te engageren.
Opgeven als donateur kan eenvoudig via het
Aanmeldformulier donateurs.
Lees meer ook over de voordelen van financiële ondersteuning als sponsor.