Wijziging bereikbaarheid Grote Kerk op zondag 24 maart 2018

Bericht voor diegenen die zondag 24 maart a.s. de uitvoering bijwonen van de Johannes Passion in de Grote Kerk in Monnickendam

Op zaterdag 24 maart a.s. is de Bernhardbrug in Monnickendam afgesloten voor alle verkeer i.v.m. onder meer asfalteringswerkzaamheden. 
De bussen 312, 314 en 316 naar Monnickendam stoppen op de halte Bernhardbrug aan de N247, ter hoogte van Monnickendam. Bussen 111 en 315 stoppen ook bij de brug. U loopt daarvandaan in ca. 5-7 minuten naar de Grote Kerk. Voor voetgangers en [brom]fietsers is een tijdelijke pontonbrug beschikbaar naast de [afgesloten] Bernhardbrug.
Met de auto dient u om te rijden. De gewijzigde route naar de binnenstad van Monnickendam is aangegeven. Onderstaand vindt u de [verdere] route naar de Grote Kerk. Houdt u rekening met 5-10 minuten vertraging ten opzicht van de normale route.

Omleidingsroute
Op de heenweg rijdt u van de N247 via Monnickendam Noord, Havenstraat, Zuideinde en Bernhardlaan naar de Grote Kerk. Op de terugweg rijdt u in verband met eenrichtingverkeer een andere route: vanaf de Grote Kerk via de Zarken, Kerkstraat en Noordeinde naar de N247.

 

 

 


<<< Overzicht